Etiket: 

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Mert Toksoz
      Katılımcı
      Çaylak

Öncelikle Merhabalar bu sene üniversite kazanan biri olarak Kyk yurduna başvurucam ve ilk defa  farklı bir şehir farklı kişilerle odamı paylaşıcam bir tavsiyeniz varmı ?

Hasan efe
      Anahtar yönetici
      Yönetim Ekibi

Tavsiyem tabikide çekinebilirsin ilk defa farklı kişilerle kalıcaksın biraz akışına bırak birazda temkinli ol başta yavaş yavaş alıcaksın ancak bu süreçte zorlanabilirsin ancak erkek kyk yurdu emın ol o kadar kasıntı olacak bir yer değil + olarak yurt odana gelecekler tamamen şans işi  ve çok önemli umarım yurt cıkar ve iyi birileri denk gelir hani bu genel bir soru daha cok soru cevap gıtmek daha mantıklı bunda

Mert Toksoz
        Katılımcı
        Çaylak

Teşekkür ederim peki sizin çektiğiniz zorluk neydi en çok yani + Hangi şehirde Üniversite okuyosunuz ve hala aktif öğrencimisin ?

Hasan efe
          Anahtar yönetici
          Yönetim Ekibi

Benim çektiğim zorluk ilk defa bir odayı paylaşmak oldu yurt içerisinde bir de yemekler 4. Sınıfım hâla alışamadım Niğde üniversitesi

Cengiz Can
      Katılımcı
      Katılımcı

Öncelikle  kyk ortamı kadar mistik bir yer yok ilk başta alışmak zor olabilir ama alıştıkdan sonra ve iyi kişiler denk gelirse şansına   daha iyi olur ayrıca üniversite kimine göre süper ama bana göre değil.

Mert Toksoz
        Katılımcı
        Çaylak

Anladım teşekkür ederim pek bir deneyiminiz yok gibi ne kadar sure yurtda kaldınız.

Ayhan Para
      Moderatör
      Forum Yetkilisi

Yurt ortamı şansa bağlı yurdun konumu Yönetim kadrosu yemekleri vs vs diye gider önemli olan odada bulunan kişiler ile anlaşmak ilk haftalar zor geçer ama insan alışır ilk zamanlarda herkese güvenmeyin temkinli ol sonra gidişata göre yol izlersin

Mert Toksoz
        Katılımcı
        Çaylak

Peki genel olarak en çok sizi zorlayan ne oldu  bide alışmak uzun sürüyormu.

Ayhan Para
          Moderatör
          Forum Yetkilisi

Yani zorlayan şeyler elbette oluyor hiç tanımadığın bir yer tanımadığın insanlar ile aynı odayı paylaşmak başlarda zor geliyor benim tavsiyem çok düşünme ne olacak diye ilk başlarda zorluk çekersin bende yaşadım aynı şeyleri ancak 1 2 hafta sonra alışmaya başlıyorsun 1 ay dolunca adapte olursun

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.