Üniversite de son senem ve bitmesi yakınlaşması beni biraz sitrese soktu alıştığım bir düzen ancak bi taraftan bitmesin istiyorum bi tarafdan bitmesini istiyorum ya bi tafsiyeniz varmı :D.
Yani benimde son senem bu sene bitecek herkes için durum farklı ama anın tadını çıkarmak en iyisidir biliyorduk üniversite hayatının biteceğini benim sana tavsiyem son seneni güzel geçirmeye çalış bence bittikten sonra geriye döndüğünde güzel hatırlarsın
Aslında evet biliyordum ama nedense yinede bu düşünceden kendimi bir türlü alamıyorum eğlenceli geçen 3 yıl ve veda etmek için kalan son yıl belkide belkide yeni bir başlangıç için sadece zamanı beklemek gerekir.
Sonuçta yeni bir sayfa açmak güzel bence tabikide birikmişlik güzel anlar olabilir ama akışa bırakmak gerekir bende yeni başlıycam mesela ama oldugu kadar akisina birakmaya calisiyorum
Aslında gayet normal yani sonucta yeni bir başlangıca yakın yani belki ondanda çekınıyorsun ama unutma Üniversite ye başlarkende belki cekiniyordun ancak şuan en çok sevdiğin yer haline geldi.