🏠Anasayfa Forumlar Genel Sohbet Üniversite

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      MinikPapatya
      Katılımcı
      Çaylak

Üniversite de son senem ve bitmesi yakınlaşması beni biraz sitrese soktu alıştığım bir düzen ancak bi taraftan bitmesin istiyorum bi tarafdan bitmesini istiyorum ya bi tafsiyeniz varmı :D.

Ayhan Para
      Moderatör
      Forum Yetkilisi

Yani benimde son senem bu sene bitecek herkes için durum farklı ama anın tadını çıkarmak en iyisidir biliyorduk üniversite hayatının biteceğini benim sana tavsiyem son seneni güzel geçirmeye çalış bence bittikten sonra geriye döndüğünde güzel hatırlarsın

MinikPapatya
      Katılımcı
      Çaylak

Aslında evet  biliyordum ama nedense yinede bu düşünceden kendimi bir türlü alamıyorum eğlenceli geçen 3 yıl ve veda etmek için kalan son yıl belkide belkide yeni bir başlangıç için sadece zamanı beklemek gerekir.

Mert Toksoz
      Katılımcı
      Çaylak

Sonuçta yeni bir sayfa açmak güzel bence tabikide birikmişlik güzel anlar olabilir ama akışa bırakmak gerekir bende yeni başlıycam mesela ama oldugu kadar akisina birakmaya calisiyorum

MinikPapatya
        Katılımcı
        Çaylak

Yani aslında dediğiniz gibi  kiminin bir başlangıcı diğerinin bitişi içimdeki ses işte ama tavsiyen i.in teşekkür ederim.

Cengiz Can
      Katılımcı
      Katılımcı

Aslında gayet normal yani sonucta yeni bir başlangıca yakın  yani belki ondanda çekınıyorsun ama unutma Üniversite ye başlarkende belki cekiniyordun ancak şuan en çok sevdiğin yer haline geldi.

MinikPapatya
        Katılımcı
        Çaylak

Evet bununda etkisi olabilir sonucta yeni bir başlangıc endişeside olabilir. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Cengiz Can
          Katılımcı
          Katılımcı

Rica ederim umarın istediğin gibi olur

Hasan efe
      Anahtar yönetici
      Yönetim Ekibi

Bende bu sdene bitircem ve emin ol yeni bir başlangıç içinde olabilir güzel günler geçirdiğiniz içimde ancak akışa bırakmak gerekiyor.

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.